13 Haziran 2009

..MEZUNİYET II..



Kep atma töreni..hepsi nasıl da heyecanlı, çoşkulu ve zarifler..ne sağlam ne doğru arkadaşlıklar kuruyorlar..her biri plaketlerini alırken konuşma yaptılar okullarını sevme ve en önemlisi arkadaşlarına olan tutkunluklarından bahsettiler..ilerki yıllarda yaşamlarında çok arayacaklarını özleyeceklerini..
törenden sonra bahçe de barbekü keyfi yaşandı..aileler sevdikleri ve çocuklar iç içe birarada..şimdi beraber çıkacakları heyecanlı doyumsuz yaz tatilinin düşlerini yaşıyorlar..

7 yorum:

Deniz dedi ki...

Darısı üniversite kepine... Tutkun'un arkadaşlarını tanımış olduğum için hepsiyle gurur duydum, tebrik ederim hepsini :)

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

benim hayatta basima gelen en guzel sey anne olmak.. Biz hem ben hem Antonio federico'nun musameresine gec kaldik bu yil.. Salondaydim, en arkadaydim beni gormedin derken yuzum bile kizarmadi.. sonra Ingilizce yuvadan ucan kuslar sarkisini soylediler.. o gun cok cabuk geceleck biliyorum onun icin yanimdayken ve ben onun hala yanindayken, sarilabildigim kadar sariliyorum ogluma..
Iyi tatiller diliyorum sana ve yakisikli ogluna..

gezicini dedi ki...

hayırlı uğurlu olsunnn. darısı üniversiteye inşallah. bizim daha çoook beklememiz lazım yahu...
sevgiler
gorki

Zamandan Sızan dedi ki...

DENİZ..
ZARİF DENİZİM YANIMIZDA OLMAYI HİÇ İHMAL ETMEYEN TUTKUN'U ÖZEL VE İÇTEN SEVEN TEYZESİ TEŞEKKÜR EDERİZ..UMARIM BİLGE'NİN ÖZEL ANLARINADA BİZ TANIKLIK EDEBİLİRİZ BOLCA..

MEHTAP..
DOYULMUYORKİ SARILMAKLA MEHTAPCIM DOYULMUYOR SANKİ HEP BİR ADIM EKSİK KALIYOR BİR ŞEYLER :)
DAHA NE ACAYİP KEYİFLİ ANLAR BEKLİYOR BİZİ KİM BİLİR :)

GÖRKEM..
BİR BAKMIŞIZ YİĞİT BEBEK ELİNDE KARNESİ SANA KOŞUYOR..EMİN OL ÇOK YAKIN :)
ÖPERİZ..

Imge dedi ki...

Kıymet'cim,

Önce Tutkun'u, sonra da tabi ki sizleri çok tebrik ediyorum. Hepiniz için çok keyifli anlar olduğuna eminim.. O keyif sarhoşluğu hâlâ devam ediyordur bence, tadını çıkarın.. :)

funda dedi ki...

aşağıdaki resme baktım da kendime pay çıkardım ben de..biz de böyle sarmaş dolaş olurmuyuz ki bu kadar güzel bir resim çizermiyiz ki diye hayallere daldım...
ne güzelsiniz..yolu hep açık olsun oğlunuzun...

Zamandan Sızan dedi ki...

İMGE..
TEŞEKKÜR EDERİZ İMGE'CİĞİM..YARINDA TATİLE ÇIKIYORKİ KEYFİNE DİYECEK YOK..ÇOK SEVGİLER SANA ANKARA'DAN..

FUNDA..
ÇOK YAKINDA DAHADA ALASINI ÇİZERSİN SEVGİLİ FUNDA..BUNLAR ANNE MERAKLISI :) ÇOK TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİN İÇİN..