03 Haziran 2009

...

Sıklıkla gittiğim benim yemek keyif yerimdir..

Ankara'nın özel, her daim aynı kalitedeki lezzetlerin sizi karşıladığı en köklü ve en eski yerlerinden biridir Göksu Restaurant..

Kızılay’ın hızla avamlaşan fastfood kültürüne!! kargaşasına sıradan bir semt haline inat yıllarca Kızılay Bayındır sokakta hizmet veren kapısından girdiğiniz anda kendinizi 50 li yıllarda hissedeceğiniz, personeliyle, dekoruyla özenin, itinanın samimiyetle hissedildiği bir mekan…Bembeyaz masa örtülerinin, mutlak masaların üstündeki vazolarda taze çiçeklerini bulunduğu iç mekanda kocaman bir Hitit amblemi ve duvar seramiklerinin olduğu ahşap lambrilerin sardığı her şeyden önemlisi belki de değişmez müdavimi müşterileri gibi yaş ortalaması hayli büyük olan kemik personeli ile harika bir yemek keyfi yapılacak bir mekandır..Mutlak halepişi denenmeli ve her yemek kolay kolay her yerde yiyemeyeceğiniz bir lezzet olan sufleyle bitirilmelidir..Yemekler söyledikten hemen sonra sipariş verilmelidir ki ancak yetişebilsin ve söylerken gelen suflenin tadımlık değil doyumluk ölçülerde bakır bir kabın içinde geleceğini ve gelen tatlıyı makul kişi sayısında isteyip mutlaka tatmalı..

Bir tadanda vaz geçemiyor zaten....

Bir yer daha açtı katlar dolusu insana aynı standartta servis verebilecek kalitede ve büyüklükte..Ankara da nerede yemek yemeliyim diyenlere verilecek bir numaralı adreslerden biridir.. Ankara’nın tanıdık simalarının bolca bulunduğu her katı, her saat dolu rezervasyonsuz gitmemenizi tavsiye edeceğim şık konforlu bir mekan..

Göksu Restaurant

Kızılay:

Bayındır Sok 22

431 47 27

K.Esat:

Nenehatun Cad 5

4375252

Hiç yorum yok: