07 Haziran 2009

..MEHTAP'A..

Çok özel biri girdi yaşamıma adı gibi de esti pırıltısı.. Duruluğunu,nezaketini,sevecenliğini kattı da gitti yaşamıma.. Satırlarını sevmiştim önce sonra hassasiyeti aldı beni dünyasına ve ardından da elini sıkma zevkini yaşadım...O fark etmedi ama ben çok özel anlarına tanıklık ettim; keyifle onun..Zarafetin,nezakete dönüşümünü izledim ardından da onda...Yaşamım nasılda zenginleşti birden yine..Bana özel bir yeni yaş dönemi armağanı oldu kendisi o bunu fark etmedi ama..Bu yeni yaş dönemim ne heyecanlara gebe ve hissediyorum daha yeni başlıyor her şey..
Ve,
Bıraktığın pırıltılı Meltem'ini yaşıyorum hala..

9 yorum:

Delfina ; dedi ki...

muhteşem bir haber bu Kıymetcim.tüylerimi diken diken eden yazın sayesinde, onu tanımış olmaktan ben de çok mutlu oldum birden...nice güzel dostluklara..

Zamandan Sızan dedi ki...

DELFİNA..
ÇOK SÜPPRİZ OLDU TANIŞMAK SEN DE TANIŞTIĞINDA ANLAYACAKSIN NASIL ÖZEL BİR KADIN OLDUĞUNU..NE GÜZEL İNSANLAR GİRİYOR İNSANIN YAŞAMINA BU BLOGDAN..ÇOK SEVGİLER DELFİNACIM..

Eya dedi ki...

Sevgili KIymet...ne kadar sanslisin, böyle özel biriyle tanismak adina.Kendim tanismis gibi mutlu oldum,fotograf olan zerafeti ve inceligi anlatiyor zaten.Ben de Mehtap sayesinde hayati hafifleyen biriyim...o cok özel biri...sevgiler

zehra

uctemmuz dedi ki...

Eminim ki Meltem hanım çok özel ve zarif biri. Ancak sen de öylesin tatlım...Benim için ne değerli olduğunu yazmazsam eksik kalırmış gibi geldi.
Seni seviyorum güzel arkadaşım...:)

kıyak dedi ki...

Ne güzel yaşyorsun hayatı...

Zamandan Sızan dedi ki...

EYA..
TEŞEKKÜRLER UMARIM BİR GÜN SİZDE ELİNİ SIKARSINIZ..

ÜÇTEMMUZ..
ÇOK ZARİFSİN ÜNSAL..HİSLERİMİZ KARŞILIKLI..BİLİYORSUN..

KIYAK..
:) SIRADA SEN VARSIN KIYAK..ELİ SIKILACAKLARIMIN ARASINDA..

kıyak dedi ki...

İstanbul da olan elimi istediğiniz zaman sıkabilirsiniz efendim.
Temmuz ayından sonra Kuzey kişisinin
küçük elleri de emrinizde:)

Zamandan Sızan dedi ki...

KIYAK-KUZEY..
ONUR DUYACAĞIM BABA VE OĞULUN ELLERİNİ SIKMAKTAN..ALTINIM HAZIR UMARIM EN KISA ZAMANDA ÖPEDEBİLİRİM KUZEY BEBEĞİ..SELAM HALASINDAN :)

kıyak dedi ki...

:) Sevgiler...