08 Şubat 2009

..ERKEN TANI..



Prof.Dr.Selma Tükel

http://www.metam.org/


Korkmuyorum!
Meme Kanseri, Üç Kadın, Üç Öykü' adlı kitap, bir öykülemedir. Üç öykü içerisinde kadınlara meme kanseri hakkında bilgiler ulaştırılmakta ve devamında ise ilgililer için radyolojik yöntemler anlatılmaktadır.

4 Şubat Kanser günüydü..bu sevimsiz ve adını her duyduğumuzda tüylerimizi ürperten bu hastalıktan çoğumuzun yaşamında ki insanlara şöyle bir değmiş, teğet geçmiş yada üzücü sonuçlara neden olmuştur..Kadınların başının en belalısı da meme kanseri, aslında düzenli kontrollerle engellenebilir bir durumken çoğu zaman ihmaller istenmeyen sonuçlar doğuruyor..

çok sevdiğim bir doktor (diyemeyeceğim kadar yakın hissettiğim) ablamı ziyaret ettim.. Kahvesini içmek, doyamadığımız memleketimizden konuşmak şen kahkahalarını ve engin bilgisinden nasiplenmek için..


Başka bir zaman diliminde yine şahane bu iki güzel insanla nezlenin vücutta bıraktığı tüm tesirine rağmen; her seferinde hem mekanına hem balıklarına bayıldığım bu masalsı yer Sado-By da taptaze balıkları ve yeşillikleri yerken mekanı doldurup taşıran keyifli sohbetlere yelken açmak..
..Sado By..
Eskişehiryolu 10 km
298/B-3
312-2865758

5 yorum:

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Dikkat cektigin ve hatirlattigin icin tesekkurler..

Zamandan Sızan dedi ki...

MEHTAP..
BİR HEKİM OLARAK SENİNDE DUYARLILIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..

Adsız dedi ki...

Selam Hoca ile tanışmıştık, hatta ortak çalışma yapmıştık :) Tanıdık birini görünce çok şaşırdım. Mutlu oldum.

sevgiler

Zamandan Sızan dedi ki...

ÇİLEKLİ PASTA..
NE GÜZEL YAZSAYDINIZ KEŞKE ORTAK PROJENİZİ..KENDİSİNE BAHSEDERDİM..
SEVGİLER..

Adsız dedi ki...

Kanserle ilgili en son gelismelere yer verdigim bir web sitem var. Henüz gelistirme asamasinda olan web sitemi ziyaret edip fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Yayin hayatinizda basarilar dilerim.