21 Haziran 2007

PAPSİ CAFE PUB...







EN İYİ SAATLERİ İŞ ÇIKIŞI VEYA BİRAZ HAFİF HAVANIZI DAĞITMAK İÇİN OLAN SAATLERİDİR.. TUNALI HİLMİ CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN ‘’PAPSİ BAR’’ YILLARDIR ORADA YOL TARİFİNDE ADI VE YERİ KULLANILACAK KADARDA ESKİDİR..HAFİF SALAŞ KENDİNE ÖZGÜ BİRAZ İNGİLİZ PUB VARİ SEVİMLİ ORADAN GEÇERKEN BİLE YA SOĞUK BİRA İÇEYİMDE DEVAM EDEYİM DİYEBİLECEĞİNİZ RAHATLIKTA GÜVENDE BİR YERDİR..DIŞARI SERPİLMİŞ RAHAT SANDALYELERDE BİRANIZI İÇERKEN BİR YANDAN DA CADDEDE GELENİ GİDENİ SEYREDERSİNİZ..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hmm, hiç gitmedim..

sailor dedi ki...

bira ve patetes ama papsiyi özel yapan bence küçük ve sevimli olması

Zamandan Sızan dedi ki...

HAKLISIN SAILOR KUCUK OLMASI AYRI BIR SAMIMIYET GETIRIYOR..

Adsız dedi ki...

Isletmecisi, sedat diye, alkolik srefsiz herifin tekidir.Bir gece once pavyonda harcadigi parayi, musterilerden cikarmak ister,caktirmadan adisyona eklemeler yapar.Bu tyuzden de kendisi bir cok kez dayak yemistir

Adsız dedi ki...

Valla , ne guzel tarif etmisler.Yillarin mudavimlerini kusturdu.Personel iyidir ama Isletmecisin de hic is yoktur.Uzaktan gorsen adama benzetirsin , ama cigeri bes para etmez lavugun ,tirsakinin de tekidir.Tunalidan gecen guzel hatunlara oturdugun yerden birani yudumlarken guzel kesikatilan yerdir. Fiyatlari ise okadar ucuz degildir.

voyager dedi ki...

Papsi ankara da kalmış nadir güzel nezih bir yer olup artık klasikleşmiştir.Yukarda o kötü yorumları yapan 2 kişi kesin papsiye alınmamıştır ya da kovulmuştur Sedat bey tarafından.O yüzden bir yürek acıları var..Çünkü Papsi ye herkes alınmaz.Efendi uslu nezih insanlar girebiliyor..Çok seçici davranır Sedat bey o konuda..Umarım bize daha nice yıllar hizmet eder Papsi ve Nice yıllar gidebiliriz yaşayabiliriz o güzel atmosferi Papsi de...

Zamandan Sızan dedi ki...

VOYAGER..
BEN OLUMSUZ DÜŞÜNENLERE KATILMIYORUM..KEYİF ALDIĞIM CADDENİN GÜLEN YÜZÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR MEKANDIR YAZIMDA BUNU DOĞRULAR YÖNDE ZATEN..

ROMANO dedi ki...

papsi, benim yirmi yılımı geçirdiğim yerdir. Orada yaşadığım samimi ortamı ve edindiğim dostlukları başka bir bar veremezdi. Gençliğimde arkadaşlarımla gittiğim o nezih ortama şimdi eşim ve çocuklarımla gidiyorum. Sedat beyin oluşturduğu saygı ve sevgi ortamı yirmi yıldır hiç değerini yitirmemiş. Bar kültüründen anlayanlar orayı iyi bilir.

Adsız dedi ki...

''Sedat beyin oluşturduğu saygı ve sevgi ortamı yirmi yıldır hiç değerini yitirmemiş.'' demiş ROMANO.Gerek son zamanlarda Sedat gerekse Sedat'tan sonra Şahin o güzelim yeri malesef mahvettiler. Artık eski müdavimlerinden eser kalmadı. Şahin şu an hala insanları uzaklaştırmak için özel bir çaba harcıyor. Biranın fiyatı maliyetinin beş katına satılırken sadece günü kurtarma zihniyeti ile işletilmeye başlandı Şahin tarafından. Bir an önce yaz gelsede cebimi doldursam diye düşünen Şahin, Papsi çalışanlarını da bezdirmiş durumda.