14 Temmuz 2010

..40'IN ARDINDAN..

Aile keyfi; uzun kahvaltı sonrası sohbetler..
Hipokrat Cafe Hamamönü
Hipokrat Cafenin dolmalarını denemeli!.. Bir yandanda piyanodan gelen melodilere kaptırın kendinizi.
.
Big Chefs Filistin
Big Chefs Filistin de yemek,bira keyfi yeni yaşın ilk saatleri sevdiğin iki kadınla beraber..
Yılının iyi geçeceğini müjdeler gibi..
Sex and the City filmini en arka sıralarda buz gibi sogutulmuş şarapla izlemek.. Yeni yaşa uygun bir film seçilmesi tarafımdan manidar bulunsada!
Kadir ve Mehmet'le planladıkları Film senaryosunu ve sohbetlerine eşlik etmek.. Heyecan verici günlere tanıklık etmek yeni yaşımda..
Yaratıcı yazarlık kursumda, can arkadaşım Oya'mın sürpriz pastası.. Lezzeti ve arkadaşlığının onuru gibi bir yaş yılımın olması en önemlisi..
Kuzimin yemek sonrası her zamanki gibi doyumsuz bahçende dondurmalı, meyveli üstüne keyifi çay keyfi..
Balıkcıköy Filistin
40 Balık rakı tadında kutlandı bu yıl..Bol keyifli dilekler eşliğinde sevdiklerimle beraber..

Elimize doğan gördüğümde vurulduğum, sevdiğim hep seveceğimi bildiğim adamlar şimdi uzaklarda hayata ilk adımlarını atarken onlarla kadeh kalırmak ne hoş! Gençlik dünyalarını, heveslerini; doludizgin yaşam anlayışlarına tanıklık etmek ne büyük mutluluk.. Dağıtmak, geceyarıları Tunalı sokaklarının barlarında dans etmek, kopmak belkide dünyada sadece biz varmışız gibi...
Haftasonlarında kalmayıp hafta içide atmak kendini göl kenarına denizden uzak olmanın kederiyle belkide!
Kadir'in Ağaç Evleri
Ani bir kararla gitmek Antalya'da tanışıp elini ilk sıktığın, sevdiğin 18 yıllık arkadaşının konukseverliğiyle keyifli günler, saatler geçirmek.. Bir gece geçirmek için Olimposa gitmek Dünya kupası maçlarından birini dünyanın başka başka yerlerinde gelip aynı havayı soluduğun insanlarla kadeh kaldırarak şöyle bir göz atmak.. Kadirin Ağaç evlerinin atmosferini yaşamak Hangar da içip, Öküz (Bull) bar da sabahı karşılamak yaşamın arasıra tadlarından biri sanırım..

Bambus Club
Arkadaşının müdürlüğünü yaptığı Antalya'yı yaşayan ve orada uzun zamanlar geçirenlerin bolca anıları olan Antalya ve deniz sevdalılarına soluksuz günler geçirten Bambus Club de olmak belkide..


Özlediğim, ona her bakışımda nefesimin kesildiği; her seferinde hayretlere düştüğüm, hayranlık duyduğum işte yaşamın ta kendisi dediğin bir sevgiliyle havaalanın bir ucundan ona koşarak vedalaşmak.. Anne Antalya'dan dönerken onun uçağına dakikalar kala sarılmak, sarmaş dolaşmak olmak uçak geçikmesine bu seferlik öfkelenmeyip keyiflenmek ve onun ilk yalnız seyahatinin huzurunu, biraz da tedirginliğini yaşamak..
Yaşam böyle bir şey sanırım..
Sil Baştan!
Tık:http://fizy.com/#s/1ahpj4 Şebnem Ferah - Sil Baştan

4 yorum:

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Kanatlari var onlarin biz gormesek te... Ucacaklar elbet kendi yollarina...
Cok hos gorunuyorsun bu arada... Her gordugumde "bu ne guzel bir kadin boyle" diyorum...

Zamandan Sızan dedi ki...

MEHTAP..
BANA ELİNİ SIKTIĞIM İLK GÜN VE ÖNCESİ BLOGUNLA TANIŞTIKTAN SONRA BAŞKA BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRAN ÖZEL KADIN! BEN DAHA NE TATİL FOTOLARI KOYACAĞIM SANA VE KENDİME DAİR HEYECAN İÇİNDEYİM ŞİMDİDEN :) SEN NE ZARİF NE KEYİFLİ BİRİSİN.. TEŞEKKÜRLER TATTIRDIĞIN DUYGULAR İÇİN..

Beyaz Kare Tasarım dedi ki...

Gerçi Mehtap hanım özetlemiş sizi:)
Gülüşlerinizi de ben ekliyim, pek az kişide bunu gerçekten gördüm. Çünkü gülüşünü hak etmez herkes... Kıymet hanım güldüğünde ben o kanatları görüyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki blogunuzla karşılaştım. Daha dolu dolu Nice Yıllara...

Zamandan Sızan dedi ki...

ÖMER..
YAŞAMI ÖZETLEYEN ŞİİRLE MERHABA DEDİRTİN BANA EN ÖNCE BUNA TEŞEKKÜR EDERİM..
DUYARLILIĞIN BAKIŞININ ÖZEL YANINADA TEŞEKKÜR EDERİM..
İYİ Kİ BULMUŞMUŞUZ BLOGDA DA OLSA YAŞAM KESİTLERİMİZİ GÖREBİLMEK YAŞAMA BAKIŞIMIZI YAKALAYABİLMEK NE GÜZEL..
İYİ DİLEKLERİNİN SAMİMİYETİNE İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ ÖMER..