08 Nisan 2009

..AY KADIN,CAN KADIN "AYDAN" KADIN..

Yerin yaşamımda o kadar özel ki,düşünceli halin,akıllı ve özenli duyarlılığınla, yokluğun yaşamımda büyük bir boşluk yaratacak kadar..Öylesine özelsin ki seni yazarken, düşünürken bile yüzümün aldığı kocaman bir gülümsemeye karşı koyamıyorum..
Güzelliğini aydan almış, ay gibi parlak güzel kadın..
Girdiğin hayatlara, varlığının olduğu yerlere hep zarafet katmayı bilen farklılığını ortaya koymayı başaran birisin.. Azmin,önceliklerin,başarıların örnek olacak kadar müstesna..her şeyden önemlisi de belki de o kadar samimi ve o kadar sıcaksın ki..
Ne çok mutluyum seni tanıdığıma ve hayatıma girdiğine..
Bugün doğum günün ve ben sana sadece diyebiliyorum ki:
Canım Aydan seni öylesine çok seviyorum ki..

2 yorum:

AYTAC dedi ki...

Sen inanılmaz bir Dostsun..

Bunlar nasıl satırlardır ki böyle..

Yazdığın tüm satırlara katılıyor ve gerçekten senin kadar Onur ve Gurur duyuyorumki böyle bir Aydan'ın ablası olduğum için..

(5 parmağın beşi bir değil işte napalım yani??? :-))
Aslında annem Aydana hamileyken, bende ne yiyip içtiyse, aynı şeyleri yemiş ama niye aramızda bukadar fark oldu hiiiç anlamadım ??? sanıyorum, onda biraz fosfor ve cevizi fazla tüketmiş.. ama bukadar da fark edeceği annemin bile aklına gelmemiş.. bu yüzden annem benden sık sık özür diler,hallan vicdan azabı çeker.. Hamilelikte beslenmenin bu kadar çocuklar arası fark edeceğini ozamanlar oda bilmiyormuş.. :)))

Asıl Senin gibi satırlara sığmayacak, özel gerçekten herşeyi ile müstesna bir arkadaşa, bu söz aslında yeterli değil biliyormusun senin için.. senin gibi bir Can'a sahip olduğumuz için bizlerde okadar şanslıyız ki, hatta bu hafta sonu sana olan sevgimizin ısbatını sunmak üzere Ankara'ya gelliyoruz.. Aslında buda tabiki yeterli değil ama napalım Prenses, sanıyorum bu evren üstünde, seni nekadar çok sevdiğimizi göstermemizin imkanı yok..
ancak bir ölçme cihazı icat edilirse ozaman görebilirsin belki..
bu yüzden ben şimdilik elimdeki malzemeyi kulanarak ; SENİ ÇOK SEVİYORUZ..Kiymetim yazmak isterim...

Zamandan Sızan dedi ki...

AYTAÇ..
ÇOK HEYECANLIYIM..ÇOK ŞIMARIYORUM..ÇOK ŞIMARTILIYORUM..SİZİ ÇOKK SEVİYORUM..