04 Kasım 2008

..DUMANI ÜSTÜNDE..


Ankara'ya nihayet açılan The House Cafe deyiz... haftasonu sabahı için, oldukça erken saatlerde güne başlayıp, çok yoğun geçecek bir gününü ilk programına, kahvaltıya yetişme telaşı ve birbirinden matrak, eğlenceli farklı meslek gruplarına sahip kızların yazdan kalan bu son sıcak günlerinden birinde objektiflere yansıyan sımsıcak gülümseyen yüzleri...


Yoğun ve tempolu geçen günün sonuna doğru; kendi sıcaklığını evine de aynı şıklıkta yansıtan bu huzurlu bahçenin ev sahibesinin zarif daveti ile birlikte, günün yorgunluğunu, kendimizi attığımız bahçe koltuklarına silkeledik usulca hep beraber...Zamanın hızla aktığı ve hafiften başlayan akşam soğuna inat içimizi ısıtan sımsıcak sohbetlere eşlik eden pizzalar yedik, ardından acımasız dedikodularımıza eşlik eden soğukla beraber bizi bizden geçiren buz gibi şaraplar içtik.. günün sonu elbette dumanı üstünde tüten falsız Türk kahveleri ve tatlıyla sona erdirdik..başka bir zaman diliminde tekrarını planlayarak güne ve dostlara veda ederken zihnimize sıkısıkıya yeniden hapsettik yaşanan anları...

13 yorum:

Imge dedi ki...

House Cafe'ye ben de bayılırım.. Sizi Boğaz'a karşı olan Ortaköy'dekine de bekleriz Kıymet hanım..:)

Bu arada bahçesindeki o kubbe şeklindeki çakma çardak biraz tuhaf görünüyor. Sadece dekorasyon amaçlıysa, biraz abuk olmuş gibi. bilmediğimiz başka bir amaca hizmet ediyorsa bilemem..

Buz gibi beyaz şaraplarınızı içtiğiniz diğer bahçe kesinlikle daha hoş görünüyor..:)

Keyfiniz bol olsun..

Nazkız dedi ki...

House cafe de geldi demek, ben hala dört gözle IKEA yı ve Wagamama'yı bekliyorum:-)

:)den dedi ki...

Kıymet Hanım merhaba,
Blogumu ziyaretiniz sonrası sizinle tanışmaktan dolayı mutlu oldum. Dün akşam okumaya başladım yazılarınızı. Son derece keyifli paylaşımlar. Diğer blogunuz Gardrop'daki dekorasyon önerilerine bayıldım.
Bir Ankaralı olarak House Cafe ile buluşmak sanırım hepimize iyi geldi:)
"Bütün kızlar toplandık" tarzı buluşmalardaki sohbetin tadına doyum olmaz iyi bilirim;)
Zamandan sızan neşeli günleri, hep birlikte uzun yıllar paylaşabilmek dileğiyle...
Sevgiler...

Zamandan Sızan dedi ki...

İMGE..
TEKLİFİNİ KABUL ETTİM BİLESİN MUHTEŞEM BOĞAZ MANZARASINA KİM HAYIR DİYEBİLMİŞKİ BEN DİYEYİM :) O KUBBELİ DEMİR KONSTRÜKSİYONLU
ADI NE İSE O ÖYLE DEKORASYON AMAÇLI KONMUŞ AMA ALTINDADA BİR MASA VARDI KORUNAKSIZ ÖYLE KUŞ KAFESİNDE GİBİ HİSSETİĞİN:)
EN SON GEÇEN KIŞ ANKARA'DAYDIN SEN ÖZLEMEDİN Mİ HAYDİ GEL KUBBENİN ALTINDA OLUR BAŞKA BİRYERDE OLUR İÇELİM KAHVELERİMİZİ KİTAPLARDAN KONUŞALIM..

NAZKIZ..
BİZ DE BEKLEMEDEYİZ AMA GELECEĞİ YOK SANIRIM EN AZINDAN IKEA NIN..

:)DEN..
GÜZEL DİLEKLERİNİZ NE HOŞ..DAİMİ OLAN ARKADAŞLIKLARA İNŞALLAH..

kıyak dedi ki...

Kıymet eğer 1 reenkarnasyon varsa senin yerine geçmek istiyorum...
Yazın 5 ay tatil kışın cafelerde sonbahar.
Adalet, eşitlik istiyoz.
biz de house cafelerde gezinmek istiyoz.
Bu arada house cafe de bira ne kadar?
3 ytl den pahalı mı?

Zamandan Sızan dedi ki...

KIYAK..
ŞU TATİLİMİ NASILDA ABARTTIN 3 OLDU 4 Bİ BAKTIK Kİ 5 AYA ÇIKARTIN!!..İNSAFSIZ SEN DE GİTTİN SENİN Kİ SADECE DAHA KISAYDI.. :)
REENKARNASYON VARSA BENİMDE YERİNE GEÇMEYİ DİLEDİĞİM İNSANLAR VAR AMA MESELA SENİN YA DA BOTLARI KİRLİ BLOGCU ARKADAŞIM ONUR GİBİ DAĞLARA ATASIM VAR KENDİ Mİ ZAMAN ZAMAN... CAFELERDE YAŞANAN SONBAHARDAN NE OLACAK SANKİ SONBAHARI SONBAHAR YAPAN CAFENİN BAHÇESİNDEKİ İKİ AĞAÇLAMI YAŞAYACAĞIM ASIL SEN NEDENLİ ŞANSLI OLMALISINKİ TABİAT ANANIN DOĞUM ÖNCESİ HAZIRLIĞINA TANIK OLUYORSUN..
NEYSE BIRAKALIM KISKANÇLIĞI ;) BİRA KAÇ PARA BAKMADIM :) GEL DE GİDELİM İÇELİM ÖĞRENELİM KAÇAYMIŞ

Imge dedi ki...

aman kıymet, ankara ekibi (yani eşimin ve benim bütün akrabalarımız) bu dediklerini duymasın!! zaten "hiçbir yere gitmekten üşenmezsin, en yakın biziz, en az buraya geliyorsun!" diye sitem dinliyorum sürekli 312'li numaralardan..:)) Aslında haksız da sayılmazlar.. Ankara'yı ihmal ediyorum uzun süredir gerçekten de..

Ama galiba iki hafta sonra 3-4 günlüğüne kaçıp geleceğim oralara.. Bizimkilerden fırsat bulabilirsem mutlaka sana da haber veririm.. sen de ayarlayabilirsen güzel bir kahve içeriz birlikte..:)

Zamandan Sızan dedi ki...

İMGE..
MUTLAKA HABERİM OLSUN İSTERİM SEVGİLİ İMGE SEN GELDE BİR YOLUNU SAATİNİ AYARLARSIN MUTLAKA DİYE DÜŞÜNÜYORUM..SENİ TANIMAK KEYİF OLACAK BENİM İÇİN BİLMELİSİN..

siirimsi dedi ki...

guzel bir blog
başarılar dilerim

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Ben Ankara'da yasarken gaziosmanpasa'da brunch veren bahceli bir villa vardi.. Adini bile unutmusum.. Sanat galerilerinin, sevdigim ocak basi restoranlarinin, alisveris yaptigim gumus takicinin, tost aldigim bufenin, herseyin adini unutmusum..
yine Ankara sevgim kalmis yerinde.. Ankaraliligimi, arkadaslarimi, Ankara'yi unutmam mumkun degil..

Unknown dedi ki...

Kıymett bu kızkıza muhabbeti çok kıskandım, house cafenin 4 peynirli pizzasını mutlaka ye bence, bir de hava ne güzel görünüyor, biz burada eylülün ortasından beri mont, eldiven tadındayızda:)

Zamandan Sızan dedi ki...

FERKUL..
TEŞEKKÜRLER...

MEHTAP..
BUDAKLATI MIYDI ACABA ORANIN EN ESKİ YERİDİR SEVGİLİ MEHTAP.. ANKARA YA YOLUN DÜŞERSE SANA ESKİLERİ HATIRLATMAK İSTERİM KEYİFLE DAVETİM SAMİMİYETLE HERZAMAN GEÇERLİ..

EVRİM..
HIMM HAVALAR HALA İYİ EVRİM'CİM AMA YAKINDIR ELDİVENLERE GEÇİŞ BİZDEDE..
ÖNERİNE TŞK LER EN KISA ZAMANDA TADACAĞIM..

Yeliz dedi ki...

kıymet house cafede maç keyfide bir başkadır;) kızlar gezmesi olmuş ne iyi etmişsiniz;)