30 Ekim 2008

..SENİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ?..

Ankara da son derece sönük geçen bir Cumhuriyet Bayramının ardından; bir grup insan her şeye rağmen, hala içi titreyerek bir ağızdan söyleyebiliyorsa bu memleketin marşlarını ve hala içimiz titriyorsa bu kan kırmızı bayrağa bakarken ve bir yürek hala umutlarımız tükenmeden yemek yiyebiliyorsak bu ulusun kadınlı erkekli insanları hepsi bir arada benim hala kocaman umudum var…

13 yorum:

Demet dedi ki...

Ooo orasi neresi Kiymet? Kirmizilar beyazlar, pek güzel...

Adsız dedi ki...

umudumuzu yitirdiğimiz an onlara bu vatanı vermiş sayıldığımız andır zaten..

Zamandan Sızan dedi ki...

DEMET..
BURASI SHERATON OTEL... CUMHURİYET BALOSU KUTLAMASI YAPTIK...MUTLULUKLA,ÇOŞKUYLA...

ZOİTSA..
O AN İLELEBET OLMASIN...

Bir Hayat Dolusu dedi ki...

ben umutluyum..

Imge dedi ki...

süpersiniz kıymet..:) smokinli erkekler ve birbirinden şık kadınlar bir arada, ellerde bayraklar.. böyle görüntüler görmeye çok ihtiyacım varmış valla..bir kez daha kutlu olsun bayramımız..:)
sevgiler..

Zamandan Sızan dedi ki...

MASKELİ HAYAT..
UMUTLARIMIZI YİTİRMEMEK DİLEĞİ EN BÜYÜK UMUDUM ARTIK...

İMGE..
EVET BİRKEZ DAHA KUTLU OLSUN İMGE BU BAYRAM BU ÜLKENİN EN ÖNEMLİ BAYRAMI YAŞAMALI, HİSSETMELİ, COŞMALI...

kıyak dedi ki...

çok şık

Zamandan Sızan dedi ki...

KIYAK..
:)

Onur dedi ki...

Cumhuriyet Bayramında Bursa'daydım ben. Hayatımdaki en görkemli kutlamaya şahit oldum. Bütün Bursa caddelerde Fener Alayı coşkusuna katıldı. Evlerde çok az insan kalmıştı. Ancak en görkemli geçmes gerekn Ankara'da kutlamalar çok sönük geçmiş. Birkaç arkadaşımdan duymuştum. Kıymet'de teyit etti.
Hayret Verici.

Bu arada yaşlandığımı hissetmeye başladım. 75. yıl kutlamalarında kızılay meydanındaki konserden önce meclisin onayıyla kızılay GAMA iş merkezi gökdelinine tırmanıp bayrak açmıştık. Artık yürüyoruz sadece:)

Zamandan Sızan dedi ki...

ONUR..
SİZLERE ARTIK PROFESYONEL DİYORLARDA ONDAN... YAŞLILIK MI DEDİN HİÇ DUYMADIM OKUMADIM ;)
(SEN BURSA DA Kİ KUTLAMALARIDA FOTOĞRAFLAMIŞSINDIR HAYDİ BİZ DE HEYECANLANALIM)

Deniz dedi ki...

Onur, sizin ziraat bankası gökdelenine tırmandığınız 29 Ekim'de ben de oradaydım.Tırmanmak ayrı keyif ve heyecan olmalı, ama izlerken çok gerildiğimi anımsıyorum. Benim son Kızılay kutlamamdı. Hatta o zaman Beğendik için yapılan bina inşaattı, insanlar oralardan izliyordu. Okuyunca dayanamadım çok çoşkulu bir gündü, şimdi gözümün önünde duruyor. Yıl 1998 mi? Çünkü işyerimin açılış yemeğini ekip, bayrama koşmuştum :) Dönüp okur musunuz, görür müsünüz bilmiyorum ama heyecanımı paylaşmak istedim.

Demet dedi ki...

Gece ve herkes harika görünüyor :)

Nazkız dedi ki...

ya keşkem haberimiz olsaydı da gelseydik, deli danalar gibi aradım Ankara da bir etkinlik diye, nerede o eski havai fişekler, fener alayları, coşkulu yürüyüşler?