03 Ekim 2007

TATİLDEN KALANLAR... ANTALYA ''DUMAN'' ALTI...


..DUMANI İLK KEZ DİNLEDİM SAHNEDE..ÇOK ŞEY KAÇIRMIŞIM..ŞARKILARINA HAKİM; İŞİNİN, MÜZİĞİNİN KEYFİNİ ÇIKARAN BİR GRUP..BİR KAÇ ŞARKISINDAN ÖTE BİR TANIŞIKLIĞIM YOKTU AMA BİR KAÇ ŞARKININ ÇOK DAHA ÖTESİ VARMIŞ..








7 yorum:

bembi dedi ki...

çook özendimm :) bir de duman'ın ilk albümünü koşa koşa heyecanla almıştım, şimdi onu anımsadım :) bir 31 aralık günü idi :) bir dahakine beni de götürür müsün Kıymeet :))

Zamandan Sızan dedi ki...

ZEVKLE BEMBİ ZEVKLE..SENİN GİBİ BİRİYLE İZLEME KEYFİ BİR BAŞKA OLUR EMİNİM..GERÇEKTEN ÇOK KEYİF ALDIM KONSERDEN..TEKRARLAMAK İSTİYORUM..HABER VERECEĞİM SANA..

gaykedi dedi ki...

oldukça eğleniyor gözüküyorsunuz, aranızda olmak isterdim bende :)

Zamandan Sızan dedi ki...

BENDE ISTERDIM..BIRGUN NEDEN OLMASIN..

Onur dedi ki...

Duman. 10 Puan.

Zamandan Sızan dedi ki...

GERÇEKTEN ÖYLE GALİBA ONUR..YENİ CD ÇIKARMIŞLAR DERLEYİP TOPLAYIP ESKİ AMA ACAYİP ŞARKILARINI SENİN TABİRİNLE 10 NUMARA OLMUŞ..KAÇ GÜNDÜR YAZMALIYIM BLOGA DİYORDUM YAZMALI ARTIK..DİNLEMEYENDE DİNLESİN..

Onur dedi ki...

Yazın bencede. Dediğim gibi 10 numara grup. Çok eskiden beri takip ederim. Hatta gitarist Batuhan'ı taa Yavuz Çetin'li Blue Blues Band'ten beri takip ediyorum.
Yalnız bu derleme albüm biraz gereksiz gibime geldi çünkü bir önceki konser albümü zaten derlemeydi. Yayıncı "Number One Müzik", grubu biraz sömürüyor ve bütün nimetlerinden faydalanıyor gibime geldi.