24 Ekim 2007

'BIG CHEFS' PASTACILIK MERAKIM...

MÜTHİŞ LEZZETLERİN MİMARI 'BIG CHEFS' ŞEFİ ''ŞEMSETTİN BALIKÇI''
'BIG CHEFS' BAKERY JUICE...
LEZZET AVCILARI VE BECERİKLİ KURS ARKADAŞLARIM...


…BİR GÜN BİR ÇILGINLIK EDİP GİTTİM PASTACILIK KURSUNA KAYDOLDUM..BLOGCULARI KISKANDIĞIMDAN MI DERSİNİZ YOKSA GÜNÜN BİRİNDE BİR YER AÇIP DA YAPILAN ÜRÜNLERE AVAL AVAL BAKMAYAYIM DİYE Mİ DERSİNİZ..YA DA TAMAMEN OĞLU BÜYÜDÜĞÜNDE ANNESİNİN YAPTIĞI KUKİLERİN, PASTALARININ EVE YAYILAN KOKUSU VE TADINI ANIMSASIN DİYE Mİ DERSİNİZ BİLMEM AMA ÇIKTIM BİR YOLA..GEÇEN YIL YAPACAKLARIM ARASINDA VARKEN KİLOYU KONTROL ALTINDA TUTAMAM + PASTACILIK KURSUDA ÜSTÜNE KATMER OLUR DÜŞÜNCESİYLE GİDEMEDİĞİM KURS BİR YIL GEÇMESİNE RAĞMEN BENİM KİLOMDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYINCA KAYDOLDUM KURSA..…BU KURS ANKARA’NIN LEZZET MİMARİ MÜTHİŞ ADAM ACAYİP DONANIMLI BIG CHEFS LEZZET ŞEFİ ŞEMSETTİN BALIKÇI TARAFINDAN VERİLİYOR..MÜTHİŞ ANLATIMIYLA VE PRATİKLİYLE VE MUTFAK SIRLARIYLA HER DERSTE YAKLAŞIK 5 YADA 6 ÇEŞİT TARİF GÖSTERİYOR YAPTIRIYOR PİŞİRTİYOR VE BİZE YEDİRİYOR ÜSTÜNE DE EVLERE YOLLUYOR… BIG CHEFS FİLİSTİN SOK HOME STORE MAĞAZASININ ALT KATINDA.. MAĞAZAYA GİRER GİRMEZ KAHVENİN KESKİN KOKUSU VE OLAĞANÜSTÜ LEZZETLERİN HAVADA CİRİT ATTIĞI SICAKLIĞI HEMEN FARK EDİYORSUNUZ… SİPARİŞLERİN HEPSİ O AN HAZIRLANIYOR…MUTFAKTA VE USTALARLA İÇ İÇE HER ŞEY AÇIKTA HAZIRLANIYOR…BİZE DE USTA ŞEFLERİN HAZIRLADIĞI TATLARI DAMAĞIMIZDA ERİTMEK VE ARDINDAN SEYİRLİK BİR ŞÖLEN KALIYOR...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

:))) Spordan sonra pastacılık.. Yemek yapmaktan ziyade tatlı yapmayı seven biri olarak, bana da öğretirsin artık;) Bence iyi bir seçim bu kurs.. Bana da öğretirsin bir ara artık;)

gezicini dedi ki...

test edilip onaylanmıştır:-)
gorki

Zamandan Sızan dedi ki...

EVET IYI GIDIYOR SPORDAN SONRA :) BENDE TAM TERSI ASLINDA FAVORIM HEP YEMEKTIR.. ARDINDAN TATLI..AMA ILGINC BIRSEYLER OGRENME ADINA GIDIYORUM KURSA...IYIKIDE GIDIYORUM BAYILIYORUM SIMDI ORADA OLMAYA...BIR KAC TARIF YAZACAGIM RESIMLI YGULA VE ARDINDAN SONUCLARI BILDIR REMLA...

GORKEM..
YEDIN GERCEKTEN IYIYDI DEGIL MI ;)

gaykedi dedi ki...

bende şarap kursuna katılmıştım, çok öğretici oluyor bu tür şeyler çok iyi yapmışsın...şerbetli tatlılar çok ağır geliyor bana, ama hafif unlu şeylere dayanamam, hele kremasıda meyvalı pudingle yapılmış envayi çeşitde meyvalı pastalar, off ki off...

saatte tam 5 çayı vakti canım pek bir çekti, inşallah bir gün dünya gözüyle, kendi ellerinle pişirdiğin şeylerden yemek nasip olur diyeyim blog arkadaşıma :)

bu arada ohh be, yorum yapmayı ne çok özlemişim, bilgisayar ömrümden ömür çalmaya dvm ediyor, halen tamirde şerefsiz şeytan icadı alet :)

Zamandan Sızan dedi ki...

GAYKEDI SELAM
DIGER MERAKIMDA SARAP..KOLAYMI TADLARI FALAN AYIRMAK HEP MERAK EDERIM..HIMM AKLIMA DUSTU BIRDE ONUN KURSUNA GITMELI..
NE DEMEK COK MEMNUN OLURUM... BIR GUN SANA PASTA YAPMAK ZEVK OLUR..

Deniz dedi ki...

Kıymet ağlamak istiyorum... Pasta kursuna gitmeyi bu kadar isterken, seninle kursa gidip de hem öğrenmek hem de eğlenmek fırsatını nasıl kaçırdım ben yahu! Sen kendi yerini açtığında, ilk öğrencin ben olacağım... Söz mü :)

Zamandan Sızan dedi ki...

DENIZ..
ASIL BEN KAHROLDUM SIMDI..BILSEYDIM AH BILSEYDIM MERAKINI SENINLE PAYLASMAZMIYDIM..SANA HABER VERMEZMIYDIM.. COK EGLENIYORUZ COK KEYIF ALIYORUZ..BUNLARI SENINLEDE PAYLASMAK COK ISTERDIM..
DERS VERME KONUSUNDA BU KADAR MUTFAK MERAKLISI VARKEN BANA DUSMEZ..AMA SANA YAPTIKLARIMDAN IKRAM ETME IMKANI TANIRSAN COK SEVINIRIM..

emel inam dedi ki...

Ayyyy inanmiyorum! Bu ne guzel bir haber! Demek simdi de pastacilik ha!!! Eminim bunu da yaptigin hersey gibi en guzel sekilde yapacaksin Kiymetim! Anakar'ya gelip bu guzelliklerin tadiana ben de bakmak istiyoruuuuuum! Acaba ben Istanbul'da durmayip direk Ankaraya mi gelsem ne? O tiramisuyu gorunce vallahi yaparim da ... Gerci annem evlatliktan reddeder ama o guzelim tiramisu Aaaaayyyy icim fena aoluyooooor.... Tebrikler canim, senin adina cok sevindim. Yalniz Ankara'ya gelince butun bu tatlicilari gezelim. Ben kiyamam seni yormaya, onlar pisirsin sen sadece anlat ben de dinleyeyim;) Opuldun cooook....

Zamandan Sızan dedi ki...

EMEL'IM
SENIN ICIN HEM YAPARIM HEM GOTURUR YEDIRIRIM YETER KI GEL ARTIK...