28 Haziran 2010

..TUZDAN TAVUK MESELESİ!..

Ankara'ya gelmeyi ret eden yaza inat, iç mekanda da olsa ve hava muhalefeti dolayısıyla uzun süre ertelenmesine rağmen farklı bir lezzet olan tuzda tavuk yendi tadınada doyulamadı..
Ömer hocanın ellerine sağlık.. Ve kuziler iyi ki varsınız..
Tık: http://fizy.com/s/1ahi8l#s/102r35 Ercan Saatçi - Sayenizde..

4 yorum:

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Kiymet'cigim, Ankara'ya tekrar gelecegim... Bu kez endisesiz yasanmis bir yolculukla... Sabah soz verdigin simitli kahvalti, oglen bu tuzlu balik, aksam da siyah-beyaz da martini icecegiz yuksek topuklu ayakkabilarimiz ayagimizda...
Degil mi?

Zamandan Sızan dedi ki...

MEHTAP..
BU NE GÜZEL BİR HABER :) İZİN VER DAHA YAPACAKLARIMIZA SINIR KOYMAYALIM NE DERSİN? AKLINDA KALAN NE VARSA SENİNLE ONLARI PAYLAŞALIM.. AYRINTILARI ALMALIYIM HEMEN SENDEN :) GÜN ŞAHANE BAŞLADI BENİM İÇİN..

Demet dedi ki...

Kıymetcim sen niye bu kadar zayıfladın yahu? Ben yanlış mı görüyorum yoksa?
Yaza gelince, inan İstanbul'a da gelemedi henüz, sıcaktan bayılmadık iyi hoş derken uzadı biraz bu film :) Haziran bitti yaz hala gelmedi..

Zamandan Sızan dedi ki...

DEMET..
GÖZÜNDEN KAÇMAMASI ŞAHANE ZAYIFLIĞIMIN! ;) PEK MESUDUM BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL..ENDİŞELENME TAMAMEN İSTEDİĞİM İÇİN ZAYIFLADIM SENİN BLOGUNDAKİ ÖNERİLERİN VE MEHTAP'IN ŞAHANE BESLENME ÖNERİLERİYLE ARTIK SAĞLIKLI BİR YAŞAM BENLE :)
VE YAHU GELSİN ŞU YAZ ARTIK KIŞ DEDİĞİN ZATEN UZUN NE ARA GİTTİN YAZ DİYE SERZENİŞLERDE BULUNMAK İSTEMİYORUM.. ÇOK SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM ANKARA'DAN VE BENDEN..