21 Nisan 2010

..KÜS MÜYÜZ BAHAR?..

Bu aralar;
Yüzünü cömertce sergilemeyi sakınan bahara inat, kendimi açık alanlara atsamda tadım gelmedi daha bir yaz insanı olarak...
Değerli kardeşlerimle toplantılar sonrası ritüel haline gelen kahve keyfi yaşamak..
Kısa akşam kaçamakları; kırmızı şarap eşliğinde gecenin müziğinin tadına varmak ve sonu gelmez zararsız dedikodular eşliğinde..
Kuzimle öğle yemek kaçamakları..Havaya savrulan sonsuz kahkahalar..Hergün diyete tekrar başlamak..
Değerli blogcu arkadaşım Ömer'in de içinde bulunduğu karma sergiye gidip elini sıkamadan dönmek...Birbirinden değerli sanatçıların, nefis eserlerine bir daha bir daha uzunca süreler seyretmek..Ey sanat ve sanatçılar iyi ki varsınız demek..
Yakından takibinde olduğum Barbaros Şansal'ın soluksuz söyleşisini dinlemek..
Ankara'nın gerçekten gelmeyen baharına inat Gölbaş'ın da yürüyüş yapıp diyete tekrar başlamak..Güzel bakan gözlere inatla poz vermeyi sakınmak!

4 yorum:

Deniz dedi ki...

Bir benimle kaçmazsın şu kaçamaklara :) Seni buradan da izlemek ayrı keyif, baktıkça hem mutlu oluyorum hem de yoruluyorum.

Zamandan Sızan dedi ki...

DENİZ..
SENİ PAYLAŞAMAMAK NE ZOR BİR BİLSEN!!BİYONUN DEDİĞİ GİBİ ÇİÇEK SURATI KABUL ET PAYLAŞAYIM SENİDE LÜTFEN LÜTFEN.. ÖZLEDİĞİM ŞAHANE KADIN.

Beyaz Kare Tasarım dedi ki...

Merhabalar, düşsel kaçamaklar var bu blogda, ben en çok orada kaçıyorum, denizin de dediği gibi izlerken kaçmış oluyorum (:

Kıymet hanımın hayatın ta kendnisinden devşirdiği ayrıntılar, okuyuculara da aynı hisleri ulaştırıyor, bu sebeple o üzülünce bizde üzülüyor, o gülünce biz de gülmüş oluyoruz, en çok böyle olmasını seviyorum bu blogun (:

Sergide gözüm az aramadı sizi, zamansızlık oyun oynadı sanırım bize (:
olsun, olacak daha pek çok sergide görüşmek umuduyla, iyilikler kıymet hanım

Zamandan Sızan dedi ki...

ÖMER..
BENİM DEĞERLİ BLOGCU ARKADAŞIM KIYMETLİ SÖZLERİNE TEŞEKKÜRLER.. BİLSEN NE KADAR ARANDIM BEKLEDİM GÖRMEK İÇİN SENİ YANIMDAKİ KUZENLERİM VE ARKADAŞLARIMDA BENZER İŞLER YAPIYORDU SENLE VE TANIŞTIRMAK İSTEDİM ÇOK AMA KISMET OLMADI..BAŞKA BİR SERGİNDE YA DA ETKİNLİKTE UMARIM..DENİZ ŞAHANE BİRİDİR BLOG SAYESİNDE HAYATIMA KATTIĞIM DEĞERLİMDİR..UMARIM SİZLEDE TANIŞIR BAŞKA BAŞKA DEĞERLER YAKALARIZ..BANA BLOGUNUZ ŞİMDİ BİLE YETERKEN, SİZİ TANIMAK NELER KATACAKTIR KİM BİLİR..
İYİLİKLER BENDEN DE..