20 Nisan 2010

1.2.3.4.....


Dört yıl olmuş benim gibi balık hafızalı biri için müthiş bir arşiv oldu tam da düşündüğüm gibi.. Dönüp baktıkca bloga yaşamdan neler neler alıp sıkıştırmışım ceplerime şaşırdım şöyle bir göz atmakla bile..

İlk blog yazımda yeni başlangıçlar demişim o kadar çok ilklere ve başlangıçlara tanıklık ediyor ki insan çoğunu oldukçada değerli olmalarına rağmen yaşam kargaşasında unutuluveriyorlar..


Yaşamımda,hüzünlerime,öfkelerime,izlediklerime,seyahatlerime,ağlamalarıma,sevdiklerime,yeni tanıştırdıklarına tanıklık eden bu blog daha neler barındıracak bakalım gövdesine..

7 yorum:

Imge dedi ki...

Burayı hiç bırakmamam gerek gerçekten de.. Geriye dönüp bakmak çok güzel.. Bir de 10 ya da 20 yıl sonrasını düşünsene Kıymet. Bakarsın kitap bile çıkar o zaman not düştüklerinden!! Nice yıllara ve aynen devam! :)

ALACATI dedi ki...

Umarim daha nice uzun yillar bizimle blogunu paylasirsin sevgili Kiymet..Zevkle takip ediyoruz seni...

Delfina ; dedi ki...

4 koca yıl geçmiş mi Kıymetcim,tebrikler.

Ben en çok, senin gezmeyi sevmeni,dostluklarını,arkadaşlıklarını ve yavruna olan tutkunu çok sevdim.Seni okumak,inanılmaz iyi geliyor.Nice ..4'lü yıllara Kıymetlim :)

Asortik Krep dedi ki...

Daha sık yazılarla devam etmeni diliyorum.. :))

Zamandan Sızan dedi ki...

İMGE..
YAZIYOR OLACAĞIMIZA EMİNİM İMGECİĞİM YILLAR SONRA DA HALA KEYİFLE VE İNATLA..VE DE SENİN BLOGUNSA TAM BİR BİR SANAT ŞÖLENİNE TANIKLIK EDECEK OKUYUCULAR GIPTAYLA VE NELERE TANIKLIK ETTİĞİNE ŞAŞACAKLAR..TAM BİR SANAT,YAŞAM,KEYİF VE GURME BLOGU OLARAK..

ALAÇATI MEHTAP..
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ MEHTAP BEN DE SENİN UFAKLIKLARIN NELERİNE TANIKLIK EDECEĞİM VE DE ALAÇATIDAKİ ŞAHANE YAŞAMINA KİM BİLİR...

DELFİNA..
ZARİF DELFİ SENİN YAŞAMA TUTUNMA AZMİN BENİM YAŞAMIMDA ÖRNEKLEDİĞİM ENDER İNSANLARDANSIN..UMARIM UZUN YILLAR OKURUZ BİRBİRİMİZİ VE EN KISA ZAMANDA DA ELLERİMİZİ SIKARIZ BİRBİRİMİZİN..

ASORTİK KREP..
HER GEÇEN GÜN AZALIYOR BENİMDE LACİVERT AKDENİZE KAVUŞMA ZAMANIM.. UMARIM EN KISA SÜREDE O SONSUZ MAVİLİĞE BAKARKEN KAHVE İÇEBİLİRİZ KARŞILIKLI..VE BLOGUMA ORALARDAN DEVAM EDİYOR OLURUM..ÇOK TEŞEKKÜRLER..

Imge dedi ki...

Not: Burayı hiç "bırakmamak" gerek yazacağıma "bırakmamam" gerek yazmışım ilk yorumda. Sen anlamışsındır beni mutlaka ama yine de durduk yerde senin yazından kendime paye çıkarmış görüntüsü vermek istemem..:))

Zamandan Sızan dedi ki...

İMGE..
AYNI ANDA BİRBİRLERİMİZİN BLOGLARINDA KENDİMİZİ İFADEYE ÇALIŞMIŞIZ NE HOŞ :) BENİ ANLAYABİLECEĞİNİ BİLME İHTİMALİNİ SEVDİM BEN İŞTE ;) BİR YERDEN ARAKLAMA İHİ..
BU ARA GERÇEKTEN ANKARA BANA ÇOK DAR! :/ SENLE İSTANBULDA OLMAK VARDI ŞİMDİ ŞARABIN DİPİNE VURMAK KONUŞMAK SOLUKSUZ :) AH AHH