01 Ekim 2009

+ HEIDI'NIN SELAMI VAR..

Sadece çok özlersiniz..
Aradaki mesafeler bir türlü dinmez yüreğinde..

Aklın gitmelerdedir hep..

Yanında kendini iyi hissettiğiniz ender dostlardandır onlar; yerleri özel ve çok kıymetlidir..

Özel anlar yaşar insan bazen ve belki de sadece bir kez yaşar ve sen bunu ıskalamak istemezsin çılgınca yanında olmak istersiniz..

Şartlar el vermese bile orda olmak en doğrudur ve olursunuzda..

Sürprizdir bu gidiş aslında ve karşısında görünce ansızın seni en son sanki dün görmüş gibi yakın ama yıllardır görüşmemiş gibi sıkı sıkı sarılırsın..

Veda etmeye hazırlandığın şahane bir yaz tatilinin üstüne tadı çok yerinde bir dilim pastanın kreması gibi gelir onları görmek..

Gittiğin gibi yine doyamadan döner gelirsiniz..Daha soluksuz, zamansız zamanlarda görüşmeyi hayal ederek..

Ardıma bile bakamadan sadece el sallayarak öylece..

Müthiş bir deneyim daha yaşarsın özel bir izinle o şahane kadın bana kokpitte uçma şansı tanır..İki asker kökenli F16 pilotları eşliğinde İsviçre semalarından başlayıp Antalya da son bulan bir yolculuk yapmak çok heyecan vericidir..Her meraklı yolcu gibi onlar için sıradan ama benim için merak uyandırıcı sonu gelmez sorular sorarsın..
Tek bir kare fotoğraf çekemeden!!..
Kuş gibi süzülmek sevdiğin şehre bir de gökyüzünden bakıp bu kadar büyülü olmasına tekrar şaşarsın..Boşuna sevmediğini anlarsın bir kez daha..
Locarno/Ascona/
Ayrılığın sende bıraktığı sızıyı ve ardından yaşadığın o hoş deneyimden sonra yaşamayı istediğin şehrin sıcaklığı ve doyamadığın diğer güzel insanlar seni karşılar havalanında..Aslında kimselere haber vermeden o Akdeniz güneşinin kıskanılacak güzellikteki sıcaklığını tenine değdirmeden gri Ankara uçağının saatinin sessizce beklemeyi planlarken seni sabırsızlıkla bekleyen o şahane kadınlarla şenlenir birden öğle saatlerin.. yanında getirdiği hüznü unuttururlar sana bir çırpıda ve kaçırırlar seni kalan bir kaç saate inat Antalya'yı bir baştan bir başa.. sadece on gün önce ardında bıraktığın o şehri aylardır görmüyormuş gibi tekrar özlemle seyredersin, koklarsın havasını..Hızla geçen saatlere sohbetin ve kahvelerin eşliğinde veda edersin tekrar..Bir gün içinde bu kadar veda sıkar, boğulursun..Dönüş yolu içinde güzel şeylerde barındırırda ve sen artık bardağın dolu tarafıyla daha çok ilgilenmen gerektiğini bilirsin...

8 yorum:

üçtemmuz dedi ki...

ben o güzel selamı aldım, Heidi'yi ve kırmızı yanaklarını tekrardan hatırladım.:)
Seni de sevgiyle öptüm Kıymet, çok sevgiler tatlım.:))

Imge dedi ki...

Kıymet,

Her şey süper görünüyor.. Çok keyifli bir kaçamak yaptığın belli. Dilerim fazlasıyla yaramış olsun ve sarhoşluğu aylarca sürsün.. :)

Ama ben başka bir konuya takıldım. Kokpitte fotoğraf çekemediğini söylediğin cümlenin ardındaki ünlem! O ünlemdeki hayıflanmayı taa buralardan hissetim, ne yalan söyleyeyim. Muhteşem bir deneyim olmalı!!

Neyse, bunda da var bir hayır. O fotoğrafları yayınladıktan sonra blog aleminin en havalı kadını olurdun, uçup giderdin, seni yakalamak mümkün olmazdı belki de...:)

Sevgiler..

Esra dedi ki...

aaaa bizim oralara gelmisssiiiinn!
:-)))

AYTAC dedi ki...

Ah bi Antalya - Esenboğa seferimiz başlasa , sana uçuş Lisansı bile alırım ben be :-)
Sen artık istediğin gibi uçarsın Prensesim ..

Resimler harika,

Yine uçsuz Özlem ..

Zamandan Sızan dedi ki...

ÜNSAL..
ODA SANA VE UMUT'A ÇİKOLATA GÖNDERDİN GELİRSENİZ VERECEĞİM..ÇOK SEVGİLER SANA VE UMUT'A..

İMGE..
UMARIM DİLEĞİN OLUR İMGE..YERİNE YENİ BİR SEYAHATLE SÜSLER HATTA..
FOTOĞRAF MAKİNAMIN ŞARJI BİTTİ!! İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA BÖYLE OLDU..NEYSE Kİ BU ÜZÜNTÜM ÇOK SÜRMEDİ ARKADAŞIM DİĞER BİR SEYAHATİM İÇİN YENİDEN SÖZ VERDİ KOKPİT UÇUŞUNA YUPİİİ
AMA DİĞER KOKPİT UÇUŞUNDA ŞAHANE FOTOLAR ÇEKECEĞİM İMGECİĞİM..
ÇOK SEVGİLER SANA DA..

ESRA..
SİZİN ORALAR BU SEFER BANA DAHA ÇOK KEYİF VERDİ..UMARIM BİR DİĞERİNDE SENİDE GÖREBİLİRİM..

AYTAÇ..
EMİNİM YAPARSIN..AMA AH Bİ UÇSANIZ ANKARA YA BENİM DAHA HAİN PLANLARIM VAR..MESELA KAHVALTI YA DA AKŞAM KAHVELERİ GİBİ..

ALACATI dedi ki...

Yine ne hos seyler duyuyoruz, sevgili Kiymet...benimde yillar once bir Kokpit ucusum olmustu, harika birseydi...gokyuzunde cok uzaklara giden yolu takip etmek ve sonunda o heyecanli ve bir o kadarda guzel bir yolculuktan sonra sevdiklerine, sevdigin yere ayak basmak...

Zamandan Sızan dedi ki...

ALAÇATI..
EVET HOŞ BİR DENEYİMDİ..BENDE YILLAR ÖNCE BİR KEZ DAHA YAŞAMMIŞTIM AMA BU OLAĞANÜSTÜYDÜ GERÇEKTEN TÜM YOLCULUĞUM NEREDEYSE KOKPİTTE GEÇTİ..VE DEDİĞİN GİBİ SEVDİKLERİNE ULAŞMAK EN HEYECAN VERİCİSİ..

Nazkız dedi ki...

Çok keyifli bir tatil olmuş belli, gezdiğin gördüğün yerlerden ziyade " kaldığın yerden aynı heyecanla devam edebilen" dostluğun olması bu tatili daha çekici kılıyor galiba...