11 Mayıs 2009

..ZAMANIN BEN OLMA HALİ..

Yaşamımız, sevdiklerimizle büyüyüp lezzetlenirken, onları yanında olmak yeni yaşlarını beraber kutlamak, dostlukların daha derinleşmesinin keyfini yaşamak..Nesrin ablanın yeni yaşını kutladık diyetimin izin verdiği ölçüde..Hep bayıldığım çin mutfağıyla..ona armağanımız YKB özel yayınlarından Binbir Gece Masalları kitabı olunca mutluluğu, bizi daha da mutlu etti..
Tutkun la aynı gün doğumlu.. benim daha yeni tanıdığım ama yaşamımda değişmez bir yer edinen Kenan'ın doğum günü..Aldık elimize bir pasta onu seven, yanında olmak isteyen arkadaşlarımız Cengiz, Turgay ve bizler önce her zaman ki ilk durak kebapçı.. Nihat'ın herkesin sevdiği yemekleri ayarlamasıyla, keyifli bir yemek ve sohbetten sonra  Kenan'ın iş yerine ziyaret..onu ziyaret eden üçüncü grup olunca duyduğumuz eğer bir pasta daha yersem komaya gireceğim demesine rağmen en çok da bizim pastamızın lezzetli bulduğunuda itiraf eder.
Ankara da iyi müzik dinlenecek mekan sıkıntısı hep vardır..uzun soluklu yerleri severim ben..o sokakla o semtle özleşen yerleri özellikle..Sera yılların eğlence yeridir Ankara da yaşamış bir çok kişinin yolu düşmüştür..artık yeni yerinde adıyla ilintili eski GOP evlerinden 85 den beri hizmette olan eski yerinde bir kısmı camlarla kaplı adı gibi sera bir yerken şimdi daha çok bugünün çizgisinde bir mekan olmuş..Gidilmeli caz dinlemekte üstüne kreması olsun..
Uçarken bize de uğrayan, canım güzeller güzeli yeğenim Tutkun'un kuzeni Eda'm..Özlüyoruz çok..Daha sık gel..

14 yorum:

Demet dedi ki...

Ne guzel olmus blogunun yeni hali Kiymetcigim, gule gule iyi gunlerde kullan, cook yazilar yaz :)

ALACATI dedi ki...

Merhaba, blogunuzu tesadufen kesfettim, bende Ankara dogumluyum ne hos yurt disindan bile sizin blogunuz sayesinde Ankara`yi takip edebiliyorum. Ne guzel dostlarinizla birlikte guzel anlar gecirmek, pozitif enerji dolu bi blog, basarilarinizin devamini diliyorum. Selamlar, Mehtap

Zamandan Sızan dedi ki...

DEMET..
YAZILARINI ÖZLEDİM SİTEM DEĞİL SAKIN HA..UĞRAMAN BANA YETİYOR..SEN MUTLUSUN VE KEYFİN YERİNDE BEN BİLİYORUM..

ALAÇATI MEHTAP..
MERHABA DEMENİZ NE BÜYÜK BİR İNCELİK..TEŞEKKÜR EDERİM..ARADA SES VERİN OLMAZ MI? YADA ÖZLEDİĞİNİZ NERE VAR GİDERİM SİZİN İÇİN RESİMLERİM YAZARIM MUTLULUKLA..ÖZLEM TAŞIMASI ZORDUR BİLİRİM..DÜNYANIN NERESİNDESİN BİL MİYORUM AMA ANKARA DAN ÇOK SELAM OLSUN YAŞADIĞINIZ TOPRAKLARA..

ALACATI dedi ki...

Sevgili Zamandan Sizan, bende ilginiz ve dusunceniz icin cok tesekkur ediyorum, blogunuzu kesinlikle ilgiyle izleyecegim, bende http://alacati-amsterdam.blogspots.com/ adresindeyim...selamlar, Mehtap

Zamandan Sızan dedi ki...

ALACATI..
ADRESİ YAZARKEN BLOGSPOT-"S"- FAZLA O NEDENLE LİNK VERMİYOR DÜZELTİN LÜTFEN..

ALACATI dedi ki...

selamlar, haklisiniz dalginlikla sondaki -s`yi fazla yazmisim. dogru adres:http://alacati-amsterdam.blogspot.com/ olacak.

Zamandan Sızan dedi ki...

ALACATI..
BEN GELDİM YORUM BİLE BIRAKTIM BLOGUNUZA..SIKCA GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK :)

ALACATI dedi ki...

Zamandan Sizan, hos geldin bloguma yorum henuz gelmemis ama daha sonra bakacagim tekrar, kesinlikle gorusmek uzere...

ALACATI dedi ki...

OK. simdi gordum...

Deniz dedi ki...

E hadi üstün bir söyleşiden sızanları döktürmeni bekliyorum :)

Nazkız dedi ki...

Sera hala duruyor mu, çok şaşırdım, gençliğimizin mekanı idi yahu! En yakın zamanda gidicem,bu arada yeni sayfanı çok kıskandım, üşenmesem de ben de değiştirsem:-((

Zamandan Sızan dedi ki...

DENİZ..
AKSİLİKLER SİLSİLESİ YAŞANDI..VE MALESEF GİDEMEDİM :(

NAZKIZ..
SERA İSİM OLARAK DURUYOR VE MEKAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPMIŞ..GİR ESKİ ANILARDAN ESER YOK AMA ;)
EVİNİZE UZAK DEMZSEN PAZAR KAHVALTILARI VAR BİLGİN OLSUN..
TEMA DEĞİŞİKLİĞİ İYİ GELİYOR NAZLI YAP SENDE..

Yeliz dedi ki...

kıymet, blogun bu hali harika sende öyle;)

Zamandan Sızan dedi ki...

YELİZ..
TEŞEKKÜRLER :)