09 Mayıs 2009

....

Doğum günleri hep çok önemli oldu onun için..çok maceralı doğum günleri yaşadık..tatil için yurtdışında olduğumuz bir dönem kendi kendine parti yapmak kararı aldı mesela..muhteşem teyzesi tanıdıklarına haber verdi torbalar dolusu oyuncak hediye geldi ve kendini kaybetti..istisnasız her yaş doğum gününü  kendi arzu ettiği şekilde ve temalı kutladı..kimi zaman babalar ve oğulları maç oynadı kan ter içinde bir doğum günü oldu..kimi zaman da hiç kız çağrılmadı partilere… 

Tutkun hassas bir çocuk, sevdiklerine çok düşkün..özel günler onun için çok anlam taşıyor.. bu durumda babasının katkısı büyük..bana ait tarihler hiç unutulmaz ve hatırlatıcı bir armağan mutlaka hediye edilir ikisi tarafından..

bu doğum gününe de sabah odasının camından dışarı böyle bakarken yakaladık..

o gün ne giyeceğini düşünüyordu muhtemelen..


Okul hazırlığı daima pratik ve kolaydır..kahvaltısını yapar, kocaman bir bardak sütünü çikolata aromalı içer,dişlerini fırçalamadan ve kokusunu sıkmadan da asla adımını dışarı atmaz.

Ben her seferinde bayılırım onu izlemeye..her gün biraz daha şekillenmesi,genç adamlığa doğru gitmesi sonsuz mutlu eder beni..

Okulda da çok sevilen bir öğrencidir Tutkun..Kendiside tam bir okul Tutkunudur..Şiddeti sevmez, fazlasıyla merhametli, ince, zevk sahibi ve müthiş sorumluluk duygusu gelişmiş bir çocuk olarak tanınır..


Bu sene ilkokul guruplarında takımlar kurulmuş..Tutkun ve kankim dediği Erim, Türko’lar grubunun antrenörü olmuşlar takımı o gün 6-2 galip geldi ona da armağan oldu bu skor..keyifle kutladılar..

Bizim bir Deniz’imiz var adıyla müsemma :) çok düşünceli ve zariftir..bu sene Tutkun’un pastasını kendisi yapmak istedi..O da bir GS olarak Tutkun'a şahane forma şeklinde bir pasta yaptı..(Geçen sene de GS şampiyon olursa bayrak dikeceğim demişti hırsızın tutanarak eve rahatlıkla girebileceği kadar büyük dikmiş armağan etmişti..)çok güzel ve lezzetliydi..ben tüm sıkı diyetime rağmen denizin emeğinin tadını, çatalın ucuyla bakarak geçiştirdim..bu özel kadın hep yanımızda özellikle Tutkun’a çok hassasiyeti olan bir kadın..ben ona bayılıyor ve yakınlığı sıcaklığına nasıl teşekkür edilir bilemiyorum.. 

Pastamız hazır parti malzemeleri elimizdeyken okulda doğum günü kutlamalarının yasak olduğunu son dakika öğrenmiş ama hevesim kırılmasın diye istisnai bir durum yaratan okul müdürümüz 10 dakikada her şeyi bitirip sınıfı terk edeceğimize söz vererek Tutkun’un bugüne kadar ki en kısa partisini tamamlamış olduk..başka parti yapmaya diyetin verdiği halsizlikle bu yıl geçiştirdim..

Söylenecek söz çok ama benim en çok istediğim çok mutlu olman Tutkun hayat sana biraz ayrıcalıklı olsun, senden bazı şeyleri esirgediyse hayatın bu kadar kıyağı benim de bir o kadar ricam olsun değil mi? ama :)

En nihayetinde;

Bu yıl hıdrellezi pas geçtik.. 

Krizde nasılsa fazlasıyla meşguldür diyerek..

5 yorum:

beyhan dedi ki...

nice nice mutlu yıllara :)

^zeynep^ dedi ki...

Kiymet'cim Tutkun'u kocaman öpüyorum! sansi bol, bahti acik olsun!! Tüm güzellikler sizinle ve anneler günün kutlu olsun canim!

Zamandan Sızan dedi ki...

BEYHAN..
TEŞEKKÜRLER BEYHANCIM..EN KISA ZAMANDA SENİNKİLERİDE KUTLARIZ İNŞALLAH..

ZRYNEP..
TÜM İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..BUGUN ÇIKCA ÖPECEĞİM ONU SENİN İÇİN..VE GÜNÜMÜZ TÜM KADINLARIN ANNE OLMAYA ADAY KADINLARIN KUTLU OLSUN..

Deniz dedi ki...

Fotoğrafa yansımış heyecanını gözlerimle görmek çok güzeldi, ona yeniden nice güzel yıllar dilerim. Benim için yazdıklarına sonsuz teşekkürler. Bu kadar söze karşılık kişi ne diyeceğini bilemiyor.

Zamandan Sızan dedi ki...

DENİZ..
CANIM DENİZ..YAZMAK SANA ZOR..BAZEN İLTİFATLARIMLA BİLE SENİ KIRACAGIMDAN TEDİRGİNİM..ASLINDA BİLİYOSUN BEN KORKUSUZUM ;))