02 Aralık 2008

..İKİNCİ BAHAR..

Ah bu yalancı bahar havası..Nasılda kanıveriyor insan!! iki günlüğüne Antalya'dayım Allah’ım sanki bir süre orada yaşamamış hiç oraları bilmezmiş gibi her seferinde nasılda kanıveriyorum bu şehrin büyüsüne; Ankara'nın kışına inat tepedeki güneş içine alıveriyor insanı usulcacık sarıp sarmalıyor bırakmak istemezcesine..tamda yeni girdiğin depresyon havası birden toz bulutu gibi dağılıveriyor yerini sonsuz mavilik hafif bir meltem rüzgarına bırakarak..

uzun yorucu bir seyahat ama sevdiklerini özlemiş kavuşmanın keyfi var ucunda..yıllar sonra ikinci baharını yaşamak isteyen sevdiğimiz bir abimiz..bu özel gecesinde yanında olmak onu yürekten tebrik etmek gerek..ona tüm yüreğimle mutlu bir yaşam dilemek..elinde çiçeğini tutamayacak kadar heyecanlı beyazlar içinde harika bir genç kız..mutlu başlayan ve biten bir gece ömürlerinin talihi gibi olsunu dileyerek..



Dokunduğu her şeyi güzelleştiren estetik ve huzur veren bir arkadaşım var benim..daima insana yüzünü gülümseten güzel cümleler kurmakta cimri olmayan varoluş hamuru sevgiyle yoğrulmuş biri herkesin hayatında böyle bir tanıdığı olmalı diye düşündüğüm müstesna bir kadın..küçük bedenine boyundan çok daha büyük işler sığdıran zamanı tam kullanmayı bilen bunlar yetmezmiş gibi bir de her zaman sevdiklerine vakit ayırmayı bilen biri…yeni iş yerinde benim dönüş vaktimde kısada olsa ayırabildiğim zamanda sevgi dolu bir kahvaltı sofrası kurmuş... dakikaların su gibi geçtiği bu kısa zaman diliminde lezzetlerin yanında bol gülümsemeli bir zaman geçirmek..herşeye ve her yorgunluğa değiyor..


10 yorum:

Imge dedi ki...

Kıymetcim, Antalya kesinlikle sana iyi gelmiş gibi görünüyor. Tık tık tık, masaya vuruyorum..:) Bu neşeli ruh halinin bozulmaması dileğiyle..

Bu arada arkadaşının kahvaltıdaki jesti de çok şirin olmuş. Onu da ayrıca kutluyorum..:) Minik aşçının da panosuna sağlık, kesinlikle doğru söylüyor.. :)

gaykedi dedi ki...

bu mevsimde ne de güzeldir akdeniz :D

Demli Hayat dedi ki...

Evet ya..,
Benim de ilk dikkatimi çeken aşçının tahtası oldu.

Güzel bir jest.

Evlenenlere mutluluklar diliyorum. Bir ömür birlikte yaşasınlar.

Arkadaşınıza da helal olsun diyorum..

Sağlıkla.....

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

kıymetciğim,ne güzel günler geçirmişsin....
düğün de çok şık olmuşsunuz hepiniz,çifte mutluluklar dilerim,menüde ki güzel kadına sevgiler....

uctemmuz dedi ki...

Antalya sana çok iyi geliyor Kıymet. Çok sevindim kendini iyi hissetmene...Gelin ve damada mutluluklar diliyorum...:)

^zeynep^ dedi ki...

Kiymet'cigim cok güzel vakit gecirdigin her karede belli. Senin adina sevindim, antalyaya gidip gelmis kadar oldum, öyle güzel anlatmissin! Gelin cok güzel, bahtlari da güzel olur, mutluluklari daim olur insallah. Senin abiye'ye de bayilidm. Rengi, deseni, kesimi cok hos! Cok güzel olmussun!

Su dünyada güzel dostlar olmasa cekilir mi hic? Ne iyi etmissin arkadasini görmekle!

Mehtap Pasin Gualano dedi ki...

Bazen rutinin disina cikmak kisa bir sure icin bile olsa yeniliyor insani.. Hele ki boyle mutluluklari paylasmak icin olursa.. ne guzel olmus..

Zamandan Sızan dedi ki...

İMGE TAN..
ÇOK HAKLISIN ANTALYA BANA HERZAMAN İYİ GELİR..
AH O ARKADAŞLARIM YOK MU ÇOK ALEMDİRLER :)

GAYKEDİ..
AH NE İŞİM VAR BURALARDA DEDİRTECEK KADAR HEMDE KEDİ..

DEMLİ HAYAT..
ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞIMARDIM UTANDIMDA..

PERİLİ KÖŞK..
ÇOK ZARİFİN MENÜDEKİ KADINDA SANA KOCAMAN SEVGİLER GÖNDERİYOR..BİR DAHA Kİ ANKARA SEYAHATİNDE TANIŞMAYI DİLEYEREK :)

ÜÇTEMMUZ..
ÇOK TEŞEKKÜRLER ÜNSAL..İYİ DİLEKLERİNİ HEP HİSSEDİYORUM SEN DE BİLİYORSUN :)

ZEYNEP..
ÇOK HAKLISIN İYİ Kİ SEVDİKLERİMİZ VAR..GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER ZEYNEP :)


MEHTAP..
BÖYLESİ TÖRENLER HEP BENİ HEYECANLANDIRIR VE TANIK OLMAK MUTLULUK VERİR..HELEKİ SEVDİKLERİNİZSE TADI DAHADA BAŞKA..TEŞEKKÜRLER MEHTAP..

Asortik Krep dedi ki...

Petrol mavisi kıyafetli arkadaşınız resimde çok hoş çıkmış :) Hem elbisesinin modeli hoş hem de bu sene o renk çok moda :)

Zamandan Sızan dedi ki...

ASORTİK KREP..
KENDİSİNE İLETECEĞİM MEMNUN OLACAKTIR :)